Vendgknyv bejegyzs rsa

Név:
E-mail cím:
Ellenőrzés: Magyarország fővárosának neve kisbetűkkel:

Ebbe a szövegmezőbe írd a hozzászólásodat:


Vendgknyv

Hozzszlsok

# 30    2013-04-02 00:00:00
Hozzszl neve: Timi 
Nem tudom, hogy nálunk mi történt, de mióta alkalmazom a Beszélj úgy technikát-nyilván nem mindegyiket- nyugodtabb lett a légkör.Lilla kislányom érdekldve néz rám, meghallgat, nem vág közbe és nem vágja le magát a földre, ha valami nem úgy van, ahogy kitalálta. A rosszallás kifejezése, nem szeretem, ha... mondatok elég hatásosak:-)
Örülök, hogy elmentem a tanfolyamra
 

 
# 29    2013-04-02 00:00:00
Hozzszl neve: Timi 
Nekem már volt némi sikerem, de öszintén szólva nagyon észnél kell lennem :o)) 
 
1.Zsófi (3,5) déli alváskor vakarózott a harisnyátol. Én egy darabig csak hagytam, de aztán el kezdett torka szakadtából üvölteni (fel is keltette Esztit a 1,5 évest), tiszta ideg lettem, de maradt annyi lélekjelenlétem, hogy benyögtem. Te le akarod venni a harisnyát, én meg azt akarom, hogy hagyd abba az üvöltést. Erre abbahagyta, én gyorsan lekaptam a harisnyáját és mentem Esztit visszaaltatni.
 
2. Gerg (3,5)kötötte az ebet a karóhoz este fél 9.kor hogy kint alszik a kanapén, szájában teával teli cumisüveg. Féltem, hogy esetleg belealszik a teázásba és a kanapém bánja a teafoltot.
Azt mondtam neki:- Gerg, van két választásod. Vagy itt maradsz a  kanapén és elveszem a cumisüveget, vagy bejössz a  szobádba az ikeás ágyra (ott mesélek nekik és alszanak el) és akkor nyugodtam megihatod a teádat. Gondolkodás nélkül jött.
 
3. Zsófi nem akart délben aludni, csak beszélt és forgolódott, ki akart menni a szobából. mellesleg anyu elz nap hagyta hogy ne aludjon délben én ezt nem engedem, mert este bolond lesz. Már fél órája kínlódtunk, próbáltam mindenhogyan rávenni, majd megszólaltam: - Rendben Zsófikám, akkor nem kell, hogy aludj, de addig itt fekszünk csendben, míga  többiek fel nem éebrednek.
2 perc múlva már hangosan szuszogott...hihihi
 
4. Gerg természetesen addig kajtatott a konyhaasztal körül míg akiborította a pohárból a vizet. Mieltt belevesztem volna a szokásos módon, hidegvérrel megszólaltam: - Akkor most szükség lesza  felmosó rongyra. Nézett rám, nem éertette, 2x i ismétléssel rájött mit akarok, berohant a fürdbe és hozt avödröstl a felmosórongyot, kicsit bénán, de el kezte feltörölni. Én meg besegítettem a végén.
 
5. Oviból hazajövet az autóban Zsófi hirtelen megszólalt:- Anya vegyél dinnyét, görögdinnyét akarok enni. Én:- tudod kislányom hogy ilyenkor nincs dinnye, az majd nyáron lesz. :- De én dinnyét akarok enni, mert a Bibinek is volt dinnyéje (????????) Brühüh, vegyél dinnyéééééét!!!!!
Én:- Értsd meg kislányom, hogy ilyenkor nincs dinnye!! Katt eszembe jutott, folytattam:- Bárcsak varázsolhatnék neked dinnyét, na varázsoljunk ide az anyósülésre egyet. csiribú, csiribááá, is ismételt megnyugodva. Nem lett semmi, nyüsszögött, hogy nincs itt a dinnye. Én:- biztos rosszul varázsoltunk, probálkozzunk, (közben jó nagyokat hadonásztam a kezemmel vezetés közben), akkor már élvezte a varázslást. - Akkor most szibarackot is varázsoljunk...ugyanugy nem sikerült, de nár nem érdekelte. Amíga  kaput nyitottam rábíztam a varázslást, meg csak ismételgette nevetve. Mire kiszáltunka  kocsiból, már nem is érdekelte a dinnye.
 

 
# 28    2013-01-22 00:00:00
Hozzszl neve: Mria 
Nagyon-nagyon köszönjük  az élményt! Csak gratulálni tudok Önöknek is és a "nebulók"-nak is.
Úgy gondolom, ez a legjobb ötleteim egyike volt, hogy Balázst beírattam az Önök tanfolyamára.
Üdvözlettel:
Mária 

 
# 27    2012-11-22 10:59:34
Hozzszl neve: Judit 
Kedves Andi!

Sok köszönettel tartozom neked és a családom nevében is köszönöm a sok jó tanácsot. Úgy érzem, hogy ezáltal sokkal tiszteleteljesebben tudok beszélni a gyerekkkel. Amit k a még több szeretetükkel viszonoznak is.
Üdv: Judit

 

 
# 26    2012-11-15 20:30:00
Hozzszl neve: gi 
Nos, a "Beszlj gy" utn szinte az egsz csoport elvgezte az Enneagram tanfolyamot is-hiba Andinak nehz ellenllni. Szmomra katartikus lmny volt. Sok minden a helyre kerlt, megmagyarzott dolgokat gyerekkoromig visszamenleg. Mikor belestam magam s rkaptam az zre, egyre knnyebben ment a gyerekeim, frjem, csaldtagok karakternek felismerse. Olyan volt mintha hasznlati utastst kaptam volna hozzjuk. Rengeteget segtett pl. a kamasz gyerekemnl, s hogy van amit nem tudsz megvltoztatni de tudod kezelni. s nem utols sorban a sajt magam sokkal mlyebb s tudatosabb megismerse sok pozitiv vltozst indtott el bennem, csaldom s krnyezetem vlemnye szerint. rlk, hogy vgig csinltam. Ksznm Andi!  

 
# 25    2012-11-15 19:56:00
Hozzszl neve: gi 
Nagy hatssal volt rm Andi s a "Beszlj gy..." trning.Csak azt sajnlom, hogy nem elbb futottam bele mert tnyleg MKDIK. s nem csak a 4 vesemmel hanem a majdnem felntt nagyokkal is st a csald tbbi tagjval is. Mindenkinek csak ajnlani tudom! De kitarts s tudatossg az kell hozz. A trning elvgzse annyival nyjt tbbet pusztn a knyv elolvassnl, mintha egy klassz utiknyvet nzegetnl vagy tnyleg elutaznl. Megri.  

 
# 24    2010-11-28 15:15:53
Hozzszl neve: Dalma 
Szia!


Nagyon szpen ksznm a kpeket s az lmnyt, hogy kinyitottad a szemem a sznekre s festsre!:)

Szp 7vgt,
Mg egyszer ksznk mindent :)


Dalma 

 
# 23    2010-03-15 18:43:45
Hozzszl neve: Kati 
Szia Andi!!

Nagyon kszi a kpeket, tk j visszanzni őket!!!!!!Kszi a tanfolyam lmnyeit is, nagyon jl reztem magam, remlem, mindenki gy van vele, amelyhez azonban nagyon kellettl Te is (TI IS :-))))))))))));sokaknak mesltem a tanfolyamodrl, s nagyon mennnek Hozzd, gyhogy vrjk, hogy majd egyszer visszatrjl oktatni...:-)))))))))))Lgyszi mentsd el az emilem s amennyiben pr ven bell jra kezdend a tantst, lgyszi szljl, mert megynk (n a sznesre...)
Ksznettel s dvzlettel:
Kati
Blcs s szeretetteljes babavrst s szlst s nevelst kvnok Nektek!!!! 

 
# 22    2010-03-07 10:16:39
Hozzszl neve: Kati 
Szia,

Ksznjk a kpeket, s a kedves szavakat. Id hinyban eddig csak egy kpet rajzoltam, - monitorrl msolva - de szerintem nagyon j lett. Elkpeszt dolgot adtok az emberek kezbe, szembe....

Valahol j, hogy ez a tanfolyam gy ngy nap alatt "gyorsan" lemegy s mindenki hamar hozzjut a tudshoz, de valahol pedig rossz, hogy ilyen gyorsan vge...

Majd az els rajz killtsra remlem eljttk :-)

Elkldm neked az j kpet s a weblap cmet is, ha gondolod nzd meg - eddig ilyeneket festettem, most biztos, hogy valami rajzos - figurlis dolgot is belecsempszek majd, de nagyon vrom a fests, sznkevers tanfolyamot is!!!!!

Kellemes babzst nektek, s mgegyszer kszi, hogy belevgtatok ebbe a "tantsdiba"!!!!

Kati 

 
# 21    2010-03-06 22:29:28
Hozzszl neve: Krisztin 
Kedves Andi s Pter!

Ksznm szpen a kpeket.
Mgegyszer kln ksznet a rajztanfolyamrt, nagyon-nagyon tetszett! :o)))

Minden jt, dv:
Krisztin 

 
# 20    2010-03-06 22:17:48
Hozzszl neve: Zsuzsi 
Szia!

Ksznm a kpeket! Nagyon j nzegetni őket, s a tbbieket is, olyan j rzseket bresztenek!
Ksznm a 4 napot, fantasztikus lmny volt!! Mindenkinek elmesltem a krnyezetemben, akivel tegnap tallkoztam, meglepődve mondogattk ,hogy hihetetlen, hogy ez n rajzoltam!!! :-D
Bartnőm a kollganőjvel teljesen lzba jtt, biztos fogsz majd velk tallkozni :-D
Akkor emlkeztetől, ha kb. kthavonta kimarad valaki thai masszzsrl szerdn fl6 krli időpontban, krlek zenj!!

Ksznm,
puszi
Gl Zsuzsi 

 
# 19    2010-03-06 22:14:39
Hozzszl neve: Dra 
Szia, sszegyujtttem a bartaim reakcijt a rajzaimrl, meg a fejlodsrol.
Kldk egy csokrot belole:-)

dv,

Dri

Ez nem semmi ! Majd meslj rla, rdekel ! Ez tk izgi lehet , majd meslj rla, szvesen elmennk,majd vmikor !

Ht ez szuper ! Gratullok ! Ha lesz kis idom, kiprblom !

RTL Klub: Igen, mr volt nlunk is:) hihetetlen miket rajzoltl vgl...
egyszer n is szaktok magamnak idot erre.

A trsahzunkban is lakik egy te-kor hlgy, ki szintn rsztvett a
ngynaposon (gy kt ve). Azta kt bajai amatr-killtson mr szerepelt
is. J.

Ez nagyon klassz, hihetetlen a vltozs, gratullok!!!!!!!!!Az indiai meg elkpesztoen j. Ha egyszer elsznom magam, kiprblom:o)))

Nagyon gyes vagy Dri!! Az indiai fej profi s mostantl rajz killtsokat
is fogunk ltni?

elkpeszto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n teljesen le vagyok dbbenve. Ezt lehet 4 nap alatt elrni? n is bna voltam mindig, ezrt fotzgatok. Gratullok. Tk j.

Nagyon jk a rajzok! Kirly vagy :). Gratullok!

Szvet melengeto rzs volt ltni a kpeket.

Nocsak... Tn mg Venczel Angyalka (lt. isk. rajztanrom) rksgt is
sikerlhet meghaladni? :-) Ez nagyon is rdekes.

A fiaimmal nztk a kpeket, fantasztikus, szinte hihetetlen ! Ezt ki kell prblni ! 

 
# 18    2010-03-06 22:06:42
Hozzszl neve: Nra 
Szia Andi!

Nem erőssgem a bcszkods, meg mg azrt gy is tallkozunk, de szerettem volna pr szt mondani tegnap, csak nem jtt ki a szmon, inkbb lerom! J
Szeretnm nagyon megksznni az egy vet, amit jgval tltttem Nlad. Emlkszem mg, mennyire merev s trelmetlen s feszlt voltam, s nagyon sokat segtett, hogy volt kellő trelmed s figyelmed mindezek ellenre is hozzm! Tegnap pp azt figyeltem magamon, - amikor nem azzal voltam elfoglalva, hogy ez az utols ra s r Isten, mi lesz most? hogy mr nem sokat tudnk fejlődni ebben a jgban, mert tk jl megy! Annyira hajlkony lettem majdnem, mint gyerekkoromban s ezzel rgi lmom vlt valra!!! Mg mindig nagyon fjnak a mozdulatok, de mr egszen mskppen s annyira j rzs, hogy ennyire laza lettem, hogy el sem tudom mondani!
Mindezt Neked ksznhetem, s persze magamnak is, de semmikppen nem tudtam volna elrni mindezt nlkled!
Nehz lesz most tallnom valakit, akinl ugyan ilyen jl rzem magam s r tudom bzni magam, de prblkozom!
Szeretnlek bztatni, hogy ne hagyd abba a jgaoktatst a jvőben, mert nagyon jl csinlod! Nagyon j a hangulat, nyugodt a lgkr s a hangod is s nagyon j, amiket mondasz, s ahogy mondod!
Mg tegnap sem volt vszes, hogy volt az a nagy jvs mens, mert egyszerűen megteremtetted, amit kellett!
Szval ksznk mindent Neked s nagyon nagyon sok boldogsgot kvnok Neked s remlem, mg tallkozunk jgn is!!!
Puszi,
Nra 

 
# 17    2009-03-09 08:25:09
Hozzszl neve: Koncz Antaln 
Szia Andrea!
Nagyon jk a kpeid 2008.ban jrtam hozzd tanfolyamra.A kp a falon oldalon n is fent vagyok.Ott lttam meg a nevedet.
dvzlettel:
Koncz Antaln. 

 
# 16    2008-05-29 14:08:10
Hozzszl neve: Ozsvth Judit 
Kedves Andi!
Szeretnm kifejezni ksznetemet s rmmet a mjusi rajztanfolyammal kapcsolatosan! Rendkvl j kikapcsolds s jszer lmny volt ez a 4 nap! Az eredmny pedig fantasztikus. Tbb s sznesebb lettem ltala, olyan kpessggel gazdagodtam, amely egy j, rmteli s kreatv tevkenysg lehetsgt nyitotta meg az letemben. Tudom, hogy ez eddig is bennem volt, de a segtsged nlkl rejtve maradt volna.

Az is elkpeszt, hogy eddig azt gondoltam, hogy OK, a 4 nap alatt csak ezzel foglalkoztunk, erre szntuk azokat a napokat, j volt kicsit kiszakadni a htkznapokbl, de majd ha vge lesz, akkor nehezen sznom r magam, hogy mondjuk a htvgmbl vagy estimbl erre ldozzak rkat, vagy fl napokat, hogy leljek rajzolni, s gy id hinyban majd szpen elmarad teljesen. De amikor a tanfolyam utn kitalltam, hogy ajndkknt lerajzolom a keresztlnyomat, akkor mr alig vrtam, hogy elkezdjem, s amikor csinltam akkor megint ugyangy nem rzkeltem az id mlst mint a 4 napban, gy elszalad egy egsz dlutn, hogy szre sem veszem, s nagyon jl rzem magam kzben, nem vagyok trelmetlen, hogy milyen lassan haladok, mert teljesen lekt. Fantasztikus, hogy nem tntort el az idignyessge, hanem ennyire jl rzem magam tle.

Tovbb rlk, hogy ilyen kedves s szimpatikus emberekkel tlthettem ezt a 4 napot. Azt hiszem mindannyiunk szmra emlkezetes s szp lmny marad! Msoknak is szvbl ajnlom!

Ozsvth Judit 

 
# 15    2008-05-26 23:38:35
Hozzszl neve: Csaba 
Kedves Andi!

Szeretnm megksznni mindkettnk nevben a rajztanfolyamot! Csilla-a nejem- korbban sosem vett a kezbe ceruzt azrt, hogy elksztsen akr egy egyszer rajzot is!
A 4. nap vgeztvel pedig szinte mvszi szinten rajzolt portrt! Egy olyan "bztatst" kapott mely szerintem a tovbbiakban is elksri s lesz btorsga s nem utols sorban kedve, rajzolni! Illetve a tanfolyam idejre sikerlt kellemesen kikapcsoldnia s ellazulnia!

Ksznm s a tovbbi munkjhoz sok sikert kvnok!

Csaba 

 
# 14    2008-05-01 12:45:16
Hozzszl neve: Szab Edina 
"Az ember felldozza az egszsgt, hogy pnzt szerezzen,
utna pedig a pnzt, hogy visszaszerezze az egszsgt."
http://drimmun.com/mentalis-egeszseg/idezetek-az-egeszsegrol.html

Szp honlap, tovbbi j munkt! 

 
# 13    2008-04-04 19:07:45
Hozzszl neve: Gyuri 
Szia!
Nagyon j volt a tanfolyam.Kr, hogy nem volt hosszabb.
Olyan rzsem volt ma egsz nap, hogy hinyzik a rajzols. Mint valami nyugtat.
Megrkeztek az els visszajelzsek. Pldl az unokacsm azt mondta:
" Szerintem 2-3 gyakorl rajz, azutn simn meglsz belle! "
s mg volt egy csom pozitv megjegyzs. Egyszer majd beszmolok, mert ez egyszeren
fantasztikus rzs, halomra dcsrik a rajzokat. Ha az nbizalmamat grafikonon kne jellemeznem,
azt mondanm, nylegyenesen felfel halad.
Ksznm Neked !

Szia! 

 
# 12    2008-04-03 08:42:56
Hozzszl neve: Viki 
Szia!

Luna jga jtkony hatst igazolni tudom. Ma voltam ultrahangon s eltntek a cisztim. Minden rendben!
A pnteki jgkra termszetesen jvk.

dv: Viki 

 
# 11    2008-02-27 12:35:41
Hozzszl neve: Zsolt 
Szia Andi!

Gratullok a weboldaladhoz s a plyavltsodhoz is! Igaz, n pp a waitankungra keresve jutottam ide s arrl pont nincs semmi, de mivel a sajt oldalamhoz is keresek tleteket... :o)
Egybknt hasonl cipben jrok. 12 v kzgazdsz plyafuts utn nyergelek t a termszetgygyszathoz. Mg pr hnap s vgzek a suliban. :o)Aztn hivatalosan is kollgk lesznk. A legjobbakat!
zs 

 
# 10    2008-02-19 12:19:25
Hozzszl neve: Judit 
Szia Andi!

Ha egyenesen tartom magam, akkor mr nem fj a gerincem! A trdemnl s a htamon rzem, hogy lazult a ktttsgem s ramlik az energim! Ksznm, ez azta van hogy jrok hozzd jgzni!

Lttam a rajzokat, megdbbentem.

dv:
Judit 

 
# 9    2008-02-11 09:40:30
Hozzszl neve: Nra 
Kedves Andi!

Nagyon szpen ksznm!!!
Meg minden mst is!
Hihetetlen, hogy kihoztad bellem, nem hittem volna!

Puszi s kszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nra (rajztanfolyam rsztvevje) 

 
# 8    2008-02-11 09:37:57
Hozzszl neve: Anett 
Bartsgunk sok ve alatt lttam, Andi hogyan kzdtt meg a problmival, hogyan fejldtt szemlyisgben, hogyan gygytotta magt fizikai s lelki szinten is, s tette mindezt tretlen hittel s elszntsggal. De nemcsak ezrt tekintem t hiteles szakembernek s tancsadnak. Rengeteget segtett nekem, mind "feltr" beszlgetsekkel, mind konkrt tancsokkal. Teakeverket adott, amikor szvritmuszavar tnetekkel az gyeleten ktttem ki, Gynex cseppeket a menstrucis problmimra, s most pedig ppen egy mrgtelent kra eltt llok, szintn az tancsra. Emptijra, trelmre s szakrtelmre szerintem biztosan szmthat mindenki, aki hozz fordul. 

 
# 7    2008-01-30 10:10:48
Hozzszl neve: Edit 
Szia Andi!

Nagyon jl rzem magam, ott is van izom rajtam, amire nem is gondoltam! Reggel azt hittem, hogy a petefszkem akar leszakadni, de rjttem, hogy lehet, hogy atjn is van izomszer?
Ksznm, mgegyszer, Edit 

 
# 6    2008-01-22 12:56:59
Hozzszl neve: Julcsi 
Andival egy ve tallkoztam "vletlenl"..(Nincsenek vletlenek... :-) Egy Bartnm javasolta nagyon, hogy menjek el hozz. A trtnetek, amiket meslt Andirl, meggyzek voltak, gy nem kellett sokat gyzkdni :) Egy talpmasszzsra mentem el. Kellemes felfrisslst vrtam ettl, s kvncsi voltam, milyen egy ilyen kezels. Az az egy-kt ra mlyrl megindtott valamit...(n is elkezdtem Andival beszlgetni....:-)

Hogy mi trtnt egy v alatt? Kevs a hely, hogy lerjam. :) Mr hrbl sem ismerem a korbbi migrnes fejfjsomat, mr nem tudom, mikor van fronthats...:) vek ta tart folyamatos gyomorproblmim elmltak a mregtelents s egy fontos dnts meghozatala utn. Az emberi kapcsolataim a helykre kerltek. Rjttem, mi az, ami gtol, s ert kaptam ahhoz, hogy tudjak rajta vltoztatni. Ebben segtettek Andi jkor, j helyen elhangzott blcs gondolatai, mindig tovbb tudott lendteni. Munkahelyet vltottam, s "vletlenl" hirtelen sok pozitv emberrel kerltem kapcsolatba. Gazdagodtam a luna jga rkkal, az ottani megnyugtat, szeretetteljes lgkrrel.
Julcsi 

 
# 5    2008-01-20 22:43:56
Hozzszl neve: Pter 
A thai masszssal tlt lmnyemet szeretnm elmeslni.
2007 nyarn az szi maratonra kszltem s j sokat futottam - mg msok strandoltak :-). Htvgenknt jttek a hossz futsok, mikor is 2-3 rn keresztl loholtam, tbb zben dombos terepen. Ezek elg fraszt edzsek voltak, utna min. 1-2 napig vagy izomlzam volt, vagy csak "simn" fjt valamelyik lbam.
A leghosszabb edzs utn, ez 3 s fl rs volt a kamaraerdei dombokon, megkrtem Andit, hogy csinljon egy teljes thai masszzst. Az eredmny fellmlta minden vrakozsomat, az sszes fjdalmat, izomlzat eltntette, msnap reggel olyan frissen, energikusan bredtem, hogy akr rgtn nekillhattam volna megismtelni a futst.
sszehasonltskppen, Feri bartom, akivel egytt edzettnk, s nlam jval gyakorlottab fut, mg napokig fjlalta a lbait. 

 
# 4    2008-01-20 22:43:35
Hozzszl neve: Timi 
A 3. hnapja gyakorlom a Luna-jgt Andi segtsgvel, elmlt a petefszek-cysztm s rendszeres lett a menstrucim. :-) 

 
# 3    2008-01-20 22:42:32
Hozzszl neve: Ex-Fnk, Zoli 
Ha valaki azt mondja egy vvel ezeltt, hogy hamarosan vega kajkat eszem, talpat masszroztatok s elkezdem jgzni, arra igen furcsn nztem volna. Ma vega kajkat eszem, talpat masszroztatok s jgzom. Egyszval, Andival vigyzni kell. :) De azrt szeretjk. :) 

 
# 2    2008-01-20 22:41:58
Hozzszl neve: vi 
Andi jgari testileg-lelkileg jt tesznek velem, mr maga a ktrs csendes elmlyls is jles, s htrl-htre jabb sikerlmnyt nyjt egy-egy jabb centi plusz hajlkonysg. Andi nagyon jl megszemlyesti a jga lnyegt, rtve ezalatt, hogy olyan nyugalom rad belle is, hogy ha valami felidegest vagy izgulok valamin s le akarok csillapodni, akkor t kpzelem magam el, ez elhozza a jgark hangulatt, mris segtve valamennyit. 

 
# 1    2008-01-20 22:41:34
Hozzszl neve: Tnde 
Ne kezdj el beszlgetni Andival...annak sosem lesz j vge... :-)